NOVINKY

Jak jinak, než pohybem a závěrečnou schůzí v restauraci přivítat novou sezonu...

Rozloučení se sezonou 2019, silvestrovský mejdánek a přivítání Nového roku proběhlo opět ve velkém stylu. Všem našim sponzorům fanouškům stávajícím i budoucím, přejeme krásný Nový rok 2020.

V pátek 20.9.2019 se konal historicky první zápas na domácí půdě v Morašicích. Naši výzvu přijali borci z HSM Trutnov. V 16.00 sraz na hřišti, v 17.00 nalajnováno (někteří rejpalové čáru nenašli), 17.10 trenér Pepino roní slzu s komentářem, že jeho sen se splnil.

"Hledání ideální sestavy". Vyrovnaný zápas s několika hezkými momenty. Jednak překvapení Lucky E., že už dokáže odpálit, velice pěkný chyt Adély na 3. metě s příhozem na druhou metu a autem běžce. Jinak hezký výkon od Marušky a již zmíněné Adélky.

Mšicebíldink

14.09.2019

Pro pozdně letní výlet, náš trenér vybral výšlap v Kaňonovité údolí divoké řeky Doubravy s výstupem na zříceninu hradu (autor článku si už nevzpomene na přesný název). Byl to naprosto dokonalý výlet, spojený se sbíráním hub s bandou přátel.

Akce SQUAT v Nepoměřicích, které se hráči nemohou dočkat, zejména kvůli legendárním nočním veselicím se letos konala 24-25.7.2019.Mšice se jí zase účastnili v nekompletní sestavě. Vymluvil se Šváďa, Egerovi a nejmenovaná hráčka si raději způsobila úraz, aby nemusela nocovat ve stanu. Čím byl letošní ročník ojedinělý, bylo to, že noční radovánky s...

Nábor nových hráčů právě probíhá
Kontaktuj nás: 604 578 194
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky